+45 28 15 94 38 signe@gapskokken.dk

GAPS kogebogen – din bedste ven i køkkenet?

Nu har jeg skrevet den kogebog, jeg selv manglede, da jeg gik i gang med GAPS-kuren, fordi jeg ville hjælpe min datter af med kronisk mavepine

Det er sin sag at lære at lave mad uden stivelse og sukker. Når man så oven i købet kun kan finde samlede GAPS-opskrifter på engelsk – hvilket indebærer at man skal regne mål om fra cups, pints, ounzes og Fahrenheit til danske måleenheder, bliver madlavning urimeligt tids- og opmærksomhedskrævende. Men det bøvl behøver du ikke at slås med, for her har du en dansk kogebog, der guider dig igennem køkkenets glæder og udfordringer i løbet af GAPS kuren.

Udover en overskuelig og let læselig indledning får du 180 opskrifter på GAPS-venlig mad. Dertil masser af praktiske tips om råvarer, teknikker med mere, så du ikke længere behøver at opfinde den dybe tallerken, hver gang du skal igang i køkkenet. Jeg håber, at denne kogebog bliver din bedste ven i køkkenet under din helingsproces med GAPS-kuren!

Bogens fotos er taget af Inge Lynggaard Hansen, forordet er skrevet af Natasha Campbell-McBride, forfatter til bogen “Gut and Psychology Syndrome”, og den er udkommet på Muusmann Forlag.

Læserne siger

Køb GAPS kogebogen

 

Bogens fotos er taget af Inge Lynggaard Hansen

Natasha Campbell-McBride siger:

“Jeg giver Signe Gad mit varmeste bifald for at have skrevet denne bog, og jeg anbefaler den varmt!”

Pin It on Pinterest

Share This