+45 28 15 94 38 signe@gapskokken.dk

“I´m a GAPS Kid” er en rigtig fin børnebog! Anskaf den straks, hvis du har børn i målgruppen, som er på GAPS-kur.

For børn fra 3 til 6 år anbefaler jeg den engelske “I´m a GAPS Kid” på det varmeste.

Fra krise til cool
Bogen er en glad lille ting, som vender krise til noget cool. Måske forstår man ikke helt sammenhængen mellem tarmfloraen og ens eksem og balstyriske opførsel, men det gør ikke noget. Man lærer bare udenad, at det betyder noget, hvad man propper i munden, i forhold til hvordan man har det.

Jeg er ikke en outsider
Først og fremmest finder ens barn ud af, at han eller hun ikke er den eneste, der følger denne kur. Hvilket måske er noget af det vigtigste for børn, så snart de begynder at relatere sig til omverdenen. Der er andre, der er lige som mig, og derfor er jeg ikke en outsider!

Sæt den straks på ønskesedlen
“I´m a GAPS Kid” er selvfølgelig på engelsk, men hvis man kan sproget til husbehov, kan man godt oversætte den i farten, mens man kigger på billederne og snakker om dem. Det kan være et rigtig godt udgangspunkt for en snak på barnets niveau, om hvad det er, der foregår.

Det skal være enkelt, ellers forstår de små mennesker det ikke. Ingen langhårde forklaringer – og det er denne bog et strålende eksempel på!

Al hyldest og tak til forfatteren Emma Fox samt tegneren Paul Nash. Og til de 2 sønner, der stiller op som hovedpersoner.

 

Pin It on Pinterest

Share This