+45 28 15 94 38 signe@gapskokken.dk
Vil du være certificeret GAPS-behandler?

Vil du være certificeret GAPS-behandler?

Tilmelding senest mandag d. 14. september - start på kurset d. 18. september. Er du i forvejen uddannet, professionel og aktiv behandler, kan du ansøge om optagelse på  efteruddannelseskursus som certificeret GAPS-behandler Behandlere med relevant uddannelse og...

læs mere
Klaret smør er let at lave!

Klaret smør er let at lave!

Klaret smør er let at lave og nemt at arbejde med Klaret smør brænder nemlig ikke på under høje temperaturer ligesom smør lige fra pakken risikerer. En forskel på opvarmet olivenolie og klaret smør er, at sidstnævnte bevarer sine næringsmæssige egenskaber, mens...

læs mere
Opskrift på fond, som også kaldes broth

Opskrift på fond, som også kaldes broth

Sådan laver du din egen gode fond/broth På GAPS-kuren skal man indtage fond, fond og atter fond, og det er ikke engang af gastronomiske men af medicinske grunde! Men hvorfor så ikke gøre det til en velsmagende fest og bruge fond i hverdagsmaden, som de dygtige kokke...

læs mere
Pluk selv jordbær!

Pluk selv jordbær!

Det er luxus at have adgang til økologiske pluk selv jordbær Når man går en stor bue uden om strøsukker, fordi det sætter kuk i stofskiftet og fordi man ikke kan fordøje det, når man har GAPS, er det alligevel skønt at kunne forsøde tilværelsen med dejlig moden frugt....

læs mere
Hyldeblomstdrik med honning

Hyldeblomstdrik med honning

Hyldeblomstdrik laves almindeligvis med sukker. Denne version er med honning, som en GAPS-mave bedre tåler. Du skal bruge 50 store hyldeblomstskærme 2 usprøjtede citroner 75 g vinsyre 1350 g uopvarmet/koldslynget honning 3 l vand evt. en lille sjat vodka til at skylle...

læs mere
Friske hvide aspsarges med smør

Friske hvide aspsarges med smør

Når de hvide asparges, de røde-hvide rabarber og den sølvskinnende hornfisk er kommet, er det rigtigt forår! Køb øko-asparges. De er ikke så store som ikke-øko, men mon ikke det er fordi de ikke har fået kunstigt åndedræt til væksten? De meget veludstyrede har en...

læs mere
Rabarberkompot

Rabarberkompot

Rabarberkompot med honning - pærelet at lave Til 4-6 personer 150 g honning 1/2 stang vanilje revet skal og saft af ¼ citron 500 g rabarberstilke uden blade 1. Bland honning, vanilje, citronsaft og citronskal. 2. Skyl rabarberne og skær blad og eventuelle brune...

læs mere
Bønnehumus

Bønnehumus

På GAPS-kuren bruger vi hvide bønner eller limabønner til humus Denne opskrift er til gapstere, der er ovre den første start af kuren og godt igang med helingen. Tørrede bælgfrugter er alt for hård kost for nybegyndere. Selv når man er klar til at prøve, om man kan...

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This