+45 28 15 94 38 signe@gapskokken.dk

The GAPS Youth Movement (GYM) er et nyt GAPS-netværk for unge mellem 10 og 28 år.

Målet for bevægelsen er at skabe et verdensomspændende netværk, som understøtter kontakt med ligesindede online samt lokalt og i det hele taget formidle alverdens vinkler om GAPS livsformen, som er relevant for store børn og unge.

GYM kan gøre en forskel
I disse tider kæmper mange unge med såvel fysiske som mentale helbredsproblemer– og her kan GYM være med til at gøre en forskel. Mens man udvikler sig fra at være ung til voksen kan GYM inspirere til, at man tager nogle hensigtsmæssige valg i forhold til mad og livsstil, uden at man kommer til at føle sig som den eneste i hele verden, der skal tage dem. Man har brug for allierede, for venner, for ligesindede, især når man har den alder, som netværket henvender sig til. Man kan lytte til podcasts, læse artikler og blogindlæg, være med i SoMe kampagner, reels og shorts på Insta og YouTube, plus der vil være specielle oplæg kun for medlemmer af GYM på det årlige GAPS OnCon event.

Det hele foregår på engelsk. Det kan være meget værdifuldt for store børn og unge at komme i kontakt med andre på samme alder ude i verden, som er i en lignende situation som en selv/ens barn eller unge er i, mens man følger GAPS-kuren.

GAPS-bonding, ja tak
Da min datter og jeg startede på GAPS-kuren i september 2012 var der ikke så meget som en facebookgruppe om GAPS. Der fandtes kun én eneste og ikke særligt lækker kogebog, (hvor indholdet dog var rigtig godt, “The Internal Bliss”) og her stod det nævnt, at der fandtes en GAPS-gruppe på yahoo.

På dette sted efterlyste jeg en mulig penneven eller veninde, som Karen på 11 år kunne skrive sammen med. Vi fandt straks Tressa på samme alder, der boede i Illinois. Det var virkelig værdifuldt at vide, at der bare var mindst 1 anden person på samme alder, der levede efter de samme principper i de år, det varede. Forbundsfæller er bare altid godt at have, hvem kan ikke være enig i det. Det er vigtigt at høre sammen med nogen og aldrig føle sig så alene eller forladt. At spise de sammen ting, at have fælles interesser, simpelthen at have nogen venner – det kan vi vist alle ønske os.

Her kan du læse meget mere om GYM
Kender du nogen mellem 10 og 28 år, som er det mindste interesserede i GAPS-programmet eller måske allerede i fuld gang med at udleve det – så kan man læse meget mere om netværket og melde sig ind i det her.

Pin It on Pinterest

Share This