+45 28 15 94 38 signe@gapskokken.dk

Græskartærte med ingefær

Hvem skulle tro, at en græskartærte faktisk godt kan gå hen og smage ret lækkert - og at den kan få en sprød og knasende bund, selvom man ikke bruger hverken mel eller sukker? Indrømmet, opskriften kom heller ikke flyvende af sig selv. Hvis du er bekendt med...

læs mere

Æbleflæsk

Med god grund er æbleflæsk en klassiker i det danske køkken! 1: det smager godt. 2: det mætter og nærer. 3: det skal laves af fritgående grise og gerne biodynamiske. 4: vi gider ikke spise kød med medicinrester, når vi er på GAPS-kur - som ikke bare er en...

læs mere

Metastudie om tarmflora og autisme

Her er et metastudie, som gennemgår videnskabelige artikler om sammenhængen mellem autisme spektrum forstyrrelser hos børn (ASF) og tarmfloraen Forskerne nævner i artiklen en lang liste af tilgængelige studier, der dokumenterer sammenhæng mellem tarmfloraen og...

læs mere

Forskning: Undgå forarbejdet mad og tab dig

Troværdigt studie konkluderer, at forarbejdet mad øger vægten, mens rigtig mad får den til at gå ned Endelig har man fundet ud af at lave et forsknings-design, som betyder, at man kan tage resultaterne alvorligt. Det er vi ikke vant til, når det gælder ernæring. Dette...

læs mere

Kefirkoldskål

Kefirkoldskål er en velsmagende, nærende, mættende, tørstslukkende, probiotisk forfriskning 1 portion 1 æggeblomme ½ spsk honning en knivspids vaniljekorn fra en flækket stang en anelse revet citronskal 2 dl kefir 1. Pisk æggeblomme og honning til en tyk æggesnaps....

læs mere

Opskrift på fond, som også kaldes broth

Sådan laver du din egen gode fond/broth På GAPS-kuren skal man indtage fond, fond og atter fond, og det er ikke engang af gastronomiske men af medicinske grunde! Men hvorfor så ikke gøre det til en velsmagende fest og bruge fond i hverdagsmaden, som de dygtige kokke...

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This