+45 28 15 94 38 signe@gapskokken.dk

Forskning: Undgå forarbejdet mad og tab dig

Troværdigt studie konkluderer, at forarbejdet mad øger vægten, mens rigtig mad får den til at gå ned Endelig har man fundet ud af at lave et forsknings-design, som betyder, at man kan tage resultaterne alvorligt. Det er vi ikke vant til, når det gælder ernæring. Dette...

læs mere

Kefirkoldskål

Kefirkoldskål er en velsmagende, nærende, mættende, tørstslukkende, probiotisk forfriskning 1 portion 1 æggeblomme ½ spsk honning en knivspids vaniljekorn fra en flækket stang en anelse revet citronskal 2 dl kefir 1. Pisk æggeblomme og honning til en tyk æggesnaps....

læs mere

Rabarberkompot

Rabarberkompot med honning - pærelet at lave Til 4-6 personer 150 g honning 1/2 stang vanilje revet skal og saft af ¼ citron 500 g rabarberstilke uden blade 1. Bland honning, vanilje, citronsaft og citronskal. 2. Skyl rabarberne og skær blad og eventuelle brune...

læs mere

Opskrift på fond, som også kaldes broth

Sådan laver du din egen gode fond/broth På GAPS-kuren skal man indtage fond, fond og atter fond, og det er ikke engang af gastronomiske men af medicinske grunde! Men hvorfor så ikke gøre det til en velsmagende fest og bruge fond i hverdagsmaden, som de dygtige kokke...

læs mere

Myter om kolesterol

Du er selv nødt til at være kritisk, når der luftes myter om kolesterol Overskriften "Myter om Kolesterol" er ikke min, men Uffe Ravnskovs, speciallæge i intern medicin og i medicinske nyresygdomme. Måske en af de fagfolk, der har beskæftiget sig mest med kolesterol...

læs mere

Gravet laks

Honning-gravet laks smager himmelsk Køb et par sider frosset vildlaks, tø dem op og læg dem sammen med en pasta af honnig, salt og dild. Det tager ingen tid, men man skal planlægge at lave den nogle dage før den skal spises. 2 vildlaksefiletter rækker til 8-10...

læs mere

Deltagere søges til forskningsprojekt

Institut for Idræt og Ernæring søger mænd og kvinder   -til projekt, der undersøger tarmfloraens sammenhæng med blodsukkerniveau. Det er studerende på Nexsku, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, der laver projektet. Har du mod på at deltage, og er...

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This