+45 28 15 94 38 signe@gapskokken.dk
Stenbiderrogn

Stenbiderrogn

Sæson for stenbiderrogn er februar – april, men du kan strække den ved hjælp af fryseren Til 2-4 personer 200 g renset stenbiderrogn 1 løg, gerne rødløg saft af ½ citron salt og friskkværnet peber ½ avocado pr person citronsaft 1 æggeblomme pr person eller 1 skefuld...

læs mere
GAPS konference 2023

GAPS konference 2023

Næste GAPS online konference bliver 16.-18. februar 2023   Overskriften er denne gang "GAPS in the Real World: Tips for a Transformational Life Experience" Der er et fint antal oplægsholdere, som vil snakke om mange forskellige aspekter af GAPS-programmet. - Det...

læs mere
Vil du være certificeret GAPS-behandler?

Vil du være certificeret GAPS-behandler?

Tilmelding senest d. 2. marts med start d. 10. marts 2023 Er du i forvejen uddannet, professionel og aktiv behandler, kan du ansøge om optagelse på  efteruddannelseskursus som certificeret GAPS-behandler Behandlere med relevant uddannelse og klinisk erfaring kan blive...

læs mere
Opskrift på fond, som også kaldes broth

Opskrift på fond, som også kaldes broth

Sådan laver du din egen gode fond/broth På GAPS-kuren skal man indtage fond, fond og atter fond, og det er ikke engang af gastronomiske men af medicinske grunde! Men hvorfor så ikke gøre det til en velsmagende fest og bruge fond i hverdagsmaden, som de dygtige kokke...

læs mere
Græskartærte med ingefær

Græskartærte med ingefær

Hvem skulle tro, at en græskartærte faktisk godt kan gå hen og smage ret lækkert - og at den kan få en sprød og knasende bund, selvom man ikke bruger hverken mel eller sukker? Hvis du er bekendt med GAPS-kuren, vil du straks se, at den er beregnet til dem, der er på...

læs mere
Æbleflæsk

Æbleflæsk

Med god grund er æbleflæsk en klassiker i det danske køkken! 1: det smager godt. 2: det mætter og nærer. 3: det skal laves af fritgående grise og gerne biodynamiske. 4: vi gider ikke spise kød med medicinrester, når vi er på GAPS-kur - som ikke bare er en...

læs mere
Madpakken uden brød

Madpakken uden brød

Madpakken uden brød til dit barn eller dig selv Er du vant til at tænke i rugbrødsmadder med leverpostej og spegepølse i madpakken, kan jeg varmt anbefale, at du starter med at investere i en madkasse, der inspirerer til andre serveringer. Mit forslag er en model, som...

læs mere
Pluk selv jordbær!

Pluk selv jordbær!

Det er luxus at have adgang til økologiske pluk selv jordbær Det er skønt at kunne forsøde tilværelsen med dejlig moden frugt, når man nu ikke kan tåle strøsukker. Ikke mindst jordbær er smagfulde og anvendelige på mange måder. Friske – tørrede – frosne – eller endda...

læs mere
Hyldeblomstdrik med honning

Hyldeblomstdrik med honning

Denne opskrift på hyldeblomstdrik er med honning, som en GAPS-mave bedre tåler end sukker. Den smager virkelig godt, og den er frisk og læskende. Du skal bruge 50 store hyldeblomstskærme 2 usprøjtede citroner 75 g vinsyre 1350 g uopvarmet/koldslynget honning 3 l vand...

læs mere
Myter om kolesterol

Myter om kolesterol

Du er selv nødt til at være kritisk, når der luftes myter om kolesterol Det er en myte, at det er skadeligt at have et højt kolesteroltal. Der er flere nuancer, og som med så meget andet angående ernæring, skal man grave lidt dybere i et spørgsmål for at få nuancerne...

læs mere
Ernæring og fysisk degeneration

Ernæring og fysisk degeneration

"Ernæring og fysisk degeneration" af "Ernæringens Darwin" Weston A. Price, udkom første gang i 1939 Bogen har næppe været mere aktuel, end den er nu, mere end 80 år senere. Den er en absolut klassiker inden for emnet ernæring, og er oversat til mange sprog. I...

læs mere
Bananmazarinkage

Bananmazarinkage

Denne bananmazarinkage er pærenem at lave 6-8 personer smør til formen 50 g valnødder 120 g smør (eller kokosolie, se tips) 45 g honning 3 modne bananer 1 tsk vaniljevodka 5 æg 1. Tænd for ovnen på 135 grader og smør en tærteform. 2. Hak halvdelen af valnødderne fint...

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This